4x4BKF, auta mogą kupić tylko pracownicy...
Czy da się ściagnąć tapicerkę z siedzenia kierowcy
Zwiń
X
-
Czy da się ściagnąć tapicerkę z siedzenia kierowcy
Czy da się ściągnąć tapicerkę z siedzenia kierowcy dokładnie z kanapy bez wyciągania całego fotela ? Poprostu powstała mi dziura i chciałbym zrobić to ładnie u jakiegoś tapicera, ale nie bardzo pasuje mi wyciągać fotel, czy da sie to zrobić zeby ściągnąć sam pokrowiec skórzany ?
Podsyłam zdjęcia jak to dokładnie wygląda , aha i jeszcze jedna sprawa, bok siedzenia jest oczywiście wygnieciony czy da się to jakoś regenerować?
Mam nadzieje że nie dubluję tematu ale szukałem i nic takiego nie znalazłem
chyba że ktoś ma lepszy pomysł
Bardzo Proszę o jakieś odpowiedzi
Z Poważaniem
Damcyk
Zdjęcie 1
Zdjęcie 2
Zdjęcie 3
Zdjecie 4Skoda Octavia I 2001 1.9 TDI Laurin&Klement(SOLD)
Skoda Octavia II 2007 2.0 TDI 140 KM Elegance
-
-
wyjąłbym fotel i oddzielił siedzisko i tak zaniósł->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
tylko problem jest taki że ja nie z abardzo mogę być bez auta dlatego tak kombinowałem , ale niestety chyba bedę musiał. Później jak wykręcę fotel to mogę odpiąć siedzisko od oparcia żeby nie zanosić całego fotela ?Skoda Octavia I 2001 1.9 TDI Laurin&Klement(SOLD)
Skoda Octavia II 2007 2.0 TDI 140 KM Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez damcykPóźniej jak wykręcę fotel to mogę odpiąć siedzisko od oparcia żeby nie zanosić całego fotela ?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
możesz kupić samą piankę kanapy i oddać ją do tapicera, aby ją obciągnął; po czym jak to zrobi to podjeżdżasz do niego swoim autkiem i w paręnaście minut zamieni ci siedzonko.If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Komentarz